Γενικοί Όροι Χρήσης

Η εταιρία μας σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και σας παρουσιάζει τους παρακάτω όρους οι οποίοι αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας απέναντι σε όλους εσάς τους πελάτες μας.

Τρόποι Παραγγελίας

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

  • Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.
  • Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλέφωνο 210 9933232 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 18:00) και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψει την παραγγελία σας. 

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρίας μας. Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

Για τη ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας παρακαλώ όπως αποστείλετε μέσω Fax στο 211 850 0041 ή μέσω email στο [email protected] το καταθετήριο της Τράπεζας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας μας στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματά σας είναι: 

Eurobank

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR6402604710000790100190430

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 00260471790100190430

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

Alpha bank

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  GR5801402910291002101071132

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 291002101071132

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

Πειραιώς

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR0401721670005167088405188 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5167088405188

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Με αντικαταβολή μετρητοίς με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 3,00€+φπα και βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη

  • Με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας. Οι κάρτες οι οποίες γίνονται δεκτές είναι οι: Mastercard, Visa, American Express και Diners .

Η καθαρή αξία του κάθε προϊόντος επιβαρύνεται με φόρο προστιθέμενης αξίας ο οποίος είναι της τάξης του 24% με εξαίρεση τις παραμεθόριες περιοχές. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24% για την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τρόποι Αποστολής

Η παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη με την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία μεταφορών ( ACS ) στο χώρο σας ή ΕΛΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ή όπου αλλού μας υποδεικνύετε. Τα έξοδα αποστολής θα συμπεριλαμβάνονται στο γενικό σύνολο και έχουν γνωστοποιηθεί από την αρχή.

Κόστος Μεταφορικών

Οι χρεώσεις για τη μεταφορά των προϊόντων αναλύονται κάτωθι:

Για παραδόσεις στην Ελλάδα το κόστος ανέρχεται στα 3,00€+φπα για τα 2 πρωτα κιλα και 1€ για το καθε επιπλέον κιλο ( σε περίπτωση δυσπρόσιτης διεύθυνσης η παράδοση γίνεται στην κοντινότερη ACS της περιοχής σας) .

Για αγορές άνω των 100 € η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν για αγορες μόνο μεσα απο το site ( εξαιρούνται προϊόντα με βάρος μεγαλύτερο των 10 κιλών καθως και διαφημιτικων σημαιων που εχουν δοθει ειδικες τιμες βαση ποσοτητων).

Ελλάδα

Χρόνος Παράδοσης Προϊόντος

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται εντός και εκτός Αττικής σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων, η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 18:00.

Επιστροφές Προϊόντων

Ν. 2251/1994 "Προστασία των καταναλωτών" (ΦΕΚ 191/Α/94) όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του(εξαιρούνται οι ειδίκες κατασκευές κατόπιν παραγγελίας προίοντα). Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο [email protected] ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 210 9933232 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας επιτυγχάνεται με τη χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας συναλλαγών SSL το οποίο είναι εγκατεστημένο στο σύστημά μας και κρυπτογραφεί τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της κάρτας σας.

Ο Λογαριασμός Μου

Η επιλογή «Ο λογαριασμός μου» αφορά στη διαχείριση του καλαθιού αγορών, στην ανασκόπηση προηγούμενων παραγγελιών καθώς και στην επεξεργασία του προφίλ και των στοιχείων σας.

  • Καλάθι αγορών. Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέχρι στιγμής. Πληροφόριες όπως ονομασία, ποσότητα ανά προϊόν, κόστος ανά προϊόν, και συνολικό κόστος παραγγελίας είναι διαθέσιμες.
  • Προσωπικά στοιχεία. Μεταβάλετε ο ίδιος τα προσωπικά σας στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμο, email επικοινωνίας, κωδικός πρόσβασης, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, και λοιπά.
  • Ιστορικό παραγγελιών. Συγκεντρωτική λίστα προηγούμενων παραγγελιών με συνολικό κόστος και αριθμό παραγγελίας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε θα μπορείτε κάνοντας απλά κλικ σε μία από αυτές να δειτε την αναλυτική παρουσίαση με στοιχεία αντίστοιχα του καλαθιού αγορών, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί σε εκείνη τη παραγγελία και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άμεσα και γρήγορα προϊόντα από αυτά που είχατε παραγγείλει στο παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται να τα ψάξετε πάλι μέσα στις αντίστοιχες κατηγορίες προϊόντων ή σειρές.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση:

  • Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 9933232, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 17:00
  • Αποστείλετε email στο: [email protected] για το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, [email protected]  για το τμήμα πωλήσεων

Υποστήριξη Από Τους Browsers

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τεχνολογίες που υποστηρίζονται από Ιnternet Εxplorer 8 και μεταγενέστερο, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, και Apple Safari.

Παράπονα

Για την εταιρία μας η άποψη και οι υποδείξεις σας για τα προϊόντα και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πολύτιμα για την εξέλιξη και τη βελτίωσή μας.

Στα πλαίσια αυτά η εταιρία μας έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων το οποίο, διαχειρίζεται το σύνολο των υποδείξεων των πελατών μας, επεξεργάζεται ξεχωριστά την κάθε περίπτωση και στοχεύει στην ομαλή διευθέτησή της, και επικοινωνεί με τους πελάτες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα Διαχείρισης περιεχομένου παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά καθημερινά από τις 9:00 - 17:00 στο τηλέφωνο: 210 9933232.

Πνευματικά Δικαιώματα

Η εταιρία μας αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός των δημιουργικών ιδεών, και των γραφικών αναπαραστάσεων.

Πολιτική Εμπιστευτικότητας

Περιεχόμενο. Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση

Δηλώσεις Πελάτη. Ο Πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παράλληλα αποτελεί ευθύνη του η κάλυψη οποιασδήποτε ζημιάς μπορεί να προκληθεί στην εταιρία μας και στο κατάστημά μας από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

Προσωπικά Δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών, και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Απειρανθίτη Σπύρο , τηλέφωνο : 210-9933232, email: [email protected]

Στοιχεία Εταιρίας 

INTERFLAG
Απειρανθίτης Σπύρος
Χονδρικο Εμποριο Σημαιών και λαβάρων
λ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 48 ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ  , 19013 ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ Τ-Θ 11710

Όροι Χρήσης

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη - πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.