Τρόποι Αποστολής

 

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Τρόποι παραλαβής και χρεώσεις
η INTER-FLAG επιδοτεί το κόστος παράδοσης των προϊόντων και δεν σας μεταφέρει το συνολικό τίμημα μεταφορικών. Το κόστος μεταφοράς διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής σύμφωνα με τα εξής:

Με αγορές άνω των 70,00€ ειναι δωρεάν τα μεταφορικά αν επιλέξετε ΕΛΤΑ Ελληνικα ταχυδρομεια 

Με αγορές άνω των 100,00€ ειναι δωρεάν τα μεταφορικά αν επιλέξετε Acs Courier 
 

Ειδικές Κατασκέυες  Παραγγέλιων


Σε ειδικές περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους η αποστολή δεν είναι δωρεάν ανεξάρτητα του ποσου της παραγγελίας και γίνεται με  μεταφορικά μέσα  κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, ενώ κάποιες παραδόσεις είναι εφικτές  μόνο σε μεγάλες αστικές περιοχές. Η INTERFLAG επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες παραγγελίες , ενημερώνοντας εγκαίρως και επιστρέφοντας το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.
Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα Σημαίες Διαφημιστικές που κατασκευάζονται ειδικά  με το δικός λογότυπο  που έρχονται κατόπιν παραγγελίας, Θα  ζητηθεί προκαταβολή 50% , πριν τη δρομολόγηση της στην παραγωγή .

 

Παραδόσεις
Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-18.00 ) κατά τις εργάσιμες ώρες. 

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Παραγγελίες που καταχωρούνται στην INTERFLAG ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΗΣ τις εργάσιμες ημέρες μέχρι την 12.00 και με την προϋπόθεση ότι τα  προϊόντα είναι  διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) στην πόλη της Αθήνας. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως απομακρυσμένες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Συνολική αποστολή παραγγελίας
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας τσεκάρετε το ειδικό πεδίο η καλέστε μας στο 211 85000 41, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή τοποθετήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα κατόπιν παραγγελίας προϊόντα. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.
 Ολοκλήρωση της αποστολής με την παραλαβή των προϊόντων
Διευκρινίζεται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας αποστέλλονται και η ευθύνη για τη μεταφορά στο σημείο που μας έχετε υποδείξει και μέχρι την παραλαβή τους από εσάς είναι στην INTERFLAG . Εάν για οποιονδήποτε λόγο η μεταφορά πραγματοποιηθεί με δικά σας μέσα ή με μεταφορέα που ενεργεί με δική σας εντολή,  τότε η ευθύνη της μεταφοράς βαρύνει εσάς.
 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή  του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.